wijnproeverij

frenzi cucina wijnproeverij

Voor groepen van 10 tot 20 personen organiseren we bij Frenzi Cucina in Amsterdam een betaalbare wijnproeverij met 6 wijnen. De wijnproeverij wordt begeleid door een vinoloog en we gaan tijdens de wijnproevrij antwoord geven op de vragen hoe wordt wijn gemaakt en hoe komt wijn aan zijn kleur, geur en smaak. Je leert een eenvoudige proefnotitie te maken en kan aan het einde van de proeverij de wijnen benoemen. Onze wijnproeverij in Amsterdam wordt vaak gecombineerd met een "Italiaanse tafel". Dit is een heerlijk 3 gangen diner met diverse tapas, pasta, risotto, ravioli en dessert toe. We serveren alles op schalen zodat iedereen kan opscheppen waar hij of zij zin in heeft. Deze wijnproeverij inclusief diner kost € 47,50 p.p. en is inclusief de 6 wijnen, de begeleiding van de proeverij en het eten. Eventuele overige drankjes zijn extra. De wijnproeverij duurt ongeveer anderhalf uur, daarna wordt de "Italiaanse tafel" geserveerd.

 Je kunt de wijnproeverij ook combineren met alleen tapas hapjes. We serveren dan 5 tapas hapjes p.p. De tapas hapjes worden ook op schalen geserveerd zodat je verschillende hapjes kunt proberen. Deze optie kost € 39,50 p.p.en is inclusief de 6 wijnen, de begeleiding van de wijnproeverij en 5 tapas. Eventuele overige drankjes zijn extra. Ook hier duurt de wijnproeverij ongeveer anderhalf uur en worden de tapas hapjes aansluitend geserveerd.

Ben je met maar 2 of 4 personen en wil je toch wat verschillende wijnen proeven en daar wat meer over te weten komen kun je bij ons ook een eenvoudige wijnproeverij doen. We noemen dit "tapas wine flight". Hierbij proef je 3 witte en 3 rode wijnen. We geven uitgebreide informatie over de wijnen zoals herkomst, druivenras, geur en smaak profielen en combinatie suggesties met eten. Je hebt alleen geen persoonlijke begeleiding van een vinoloog. We serveren tijdens het proeven van de wijnen 5 verschillende tapas hapjes p.p. De tapas wine flight kost € 32,50 p.p.

Heb je vragen of wil je een wijnproeverij reserveren neem dan contact met ons op.

Wil je alleen maar wijnen proeven of ben je met een kleinere of juist grotere groep dan kunnen we een voorstel en offerte op maat maken. Behalve dat je een wijnproeverij bij Frenzi Cucina in Amsterdam kunt doen is het ook mogelijk om een wijnproeverij op locatie te organiseren. Prijzen zijn inclusief btw.

 

Studio 16 Websolutions webdesign & e-mail marketing