Olijfolie proeverij

frenzi cucina olijfolieFrenzi Cucina in Amsterdam organiseerd een olijfolie proeverij in samenwerking met onze olijfolie leverancier, Gregor Christiaans van Olijfbedrijf. Bij de olijfolie proeverij van Frenzi Cucina in Amsterdam laten wij diverse olijfoliën proeven in combinatie met diverse spijzen.

Tijdens de olijfolie proeverij krijg je inzicht in het ontstaan en de productie van olijfolie. Er wordt aandacht gegeven aan de verschillende kwaliteits aanduidingen, zoals sansa en pommace olie, vierge en extra vierge olijfolie en de daarbij behorende wettelijke kaders. Ook laten we, aan de hand van voorbeelden, zien hoe producenten van olijfolie omgaan met deze regels en voorschriften en welke misstanden en misvattingen er zijn op dit gebied. Verder gaan we in op het gebruik van de diverse soorten olijfolie en geven tips over waar je op moet letten bij het kopen van olijfolie en hoe je de olie het beste kunt bewaren.

Ervaar welke invloed de smaken van de olijfolie en het eten op elkaar hebben en welke combinaties jou persoonlijke voorkeur hebben.

Deze proeverij bestaat uit een 3 gangen menu met een bijpassend wijnarrangement van 3 glazen wijn, inclusief olijfolie en professionele begeleiding. Vanaf € 49.50 p.p. exclusief overige drankjes.

De prijs voor een olijfolie proeverijen is gebaseerd op groepen vanaf 10 personen bij Frenzi Cucina op de Overtoom in Amsterdam. Voor kleinere groepen of een proeverij op locatie kunnen we een offerte op maat maken. Prijzen zijn inclusief btw.

Studio 16 Websolutions webdesign & e-mail marketing