Frenzi Cucina kookworkshop & restaurant

over frenzi cucinaFrenzi Cucina op de overtoom in Amsterdam is de plek waar je tot jezelf komt, waar je, je thuis voelt. Lekker lunchen of dineren maar alleen een kop goede koffie of een glas lekkere wijn drinken kan ook. Gezellig samen met vrienden of collega's tijdens de wijnproeverij de wereld van wijn ontdekken of in een kookworkshop nieuwe gerechten leren maken. Bij Frenzi Cucina is het gezond, lekker, kwalitatief en toch betaalbaar.

We streven er naar bij Frenzi Cucina om gebruik te maken van lokale ingrediënten en seizoensproducten. We werken dan ook samen met kleinere en lokale leveranciers zoals; Olijfbedrijf, de Lindenhoff uit Baambrugge voor smaakvol vlees, de Chocolatmakers uit noord en het eveneens Amsterdamse Vanilla Venture. Voor vis bellen we met de MSC gecertificeerde Jan van As. Lokaal bier Wispe, gebrouwen door drie broers uit Weesp en LaReal een ambachtelijk bier van een kleine brouwerij uit de Valladolid. We koken met een mediterrane inslag maar houden ook van een stamppotje op z’n tijd.

 

Studio 16 Websolutions webdesign & e-mail marketing